- Látogató gombázó -
.

Jogi nyilatkozat

Szerző:Admin
2013.10.11 04:53

A Gombazo.hu jogi nyilatkozata leginkább a tájékoztatás szabadságát igyekszik szolgálni

A Gombazo.hu 2013.10.08-án lett beregisztrálva a Polykon Bt. (továbbiakban tulajdonos) nevére (1042 Budapest, Rózsa u. 36/B. 2/3.).

Célunk a lehetőségek szerinti legszélesebb körű tájékoztatás nyújtása felhasználóink számára a mikológia témakörén belül. A célt szolgálja, hogy felhasználóink megoszthatnak felületünkön a témában fényképfelvételeket, adatokat, leírásokat.

A Polykon Bt. az oldalon megjelentetett adatokkal kapcsolatban kijelenti:
 • A feltöltött adatok, leírások valódiságáért felelőséget nem vállalunk! Sem lehetőségünk nincs azok folyamatos ellenőrzésére, sem pedig jogi kényszerűnk, mivel weboldalunkat közösségi portál rendszerben kívánjuk működtetni, s mint ilyennek, nincs moderálási és/vagy ellenőrzési kötelezettségünk.
 • A feltöltött fotók eredetiségét nem áll módunkban ellenőrizni. A feltöltött fotókat mindenki saját felelőségére tölti fel, tudomásul véve, hogy amennyiben nem saját készítésű felvételt oszt meg, úgy az kérésre törlésre kerül, illetve az esetleges jogi következményeket (jogdíjjal, szomszédos jogokkal kapcsolatos procedúrák) a feltöltőnek kell állnia.
 • A feltöltött adatokból eredő esetleges negatív következményekért (anyagi kár, mérgezés, stb.) a Polykon Bt. semmiféle felelőséget nem vállal!
 • A feltöltött fotókat (jelenleg 157 db), adatokat a közösség moderálhatja, illetve a Polykon Bt. által megbízott adminisztrátotrok magyarázat és indoklás nélkül törölhetik, módosíthatják azt.
 • A feltöltött adatok módosítási jogát a tulajdonos arra az esetre is fenntartja, amennyiben azt internetes optimalizálási okok miatt tartja szükségesnek.
 • A Gombazo.hu oldalon meghirdetett nyereményjátékok, programok tekintetében csak akkor vállal a tulajdonos garanciát, ha az adott kiíráást ő maga tette meg.
 • A tulajdonos vállalja, hogy a befizetett tagdíjakat a törvényben előírtak szerint pontosan könyveli és számlázza. A papír alapú számlákat 3 hónapos időszakon belül gyűjti, majd azt az alábbi időpontokban postázza a számla címzettjének:
  március 20.
  június 20.
  szeptember 20.
  december 15.
  Amennyiben ezen postázási napok hétvégére vagy munkaszüneti napokra esnének, úgy a postázás az azt követő első munkanap történik meg.

  Fontos! A számla kiállítása csak az utalást végzó személy részére történhet, illetve a postázási kötelezettségünknek csak abban az esetben teszünk eleget, ha a befizető adatlapján a számlacím rovatban a Magyarországon érvényben lévő minimális potai adatok szerepelnek: irányítószám, település név, utca (tér, sétány, stb.), házszám (esetleg emelet és lakásszám)
 • A tulajdonos vállalja, hogy a technikai lehetőségek függvényében a Gombazo.hu oldalon regisztrálók és támogatók részére teljes elérési lehetőséget biztosít a Setafika.hu turisztikai portál felületének használatához is.

Statisztikánk:
Támogatók és regisztráltak száma:730 fő
Feltöltött fotók száma:157 darab
Cikkek (normál cikk, recept, stb.):67 fő
Összes listán szereplő gombafaj:1212 db
Leírással szereplő gombafaj:374 db
Ehető gombafajok:163 db
Feltételesen ehető gombafajok:20 db
Étkezési szempontból elhanyagolható gombafajok:15 db
Nem ehető gombafajok:78 db
Enyhén mérgező gombafajok:17 db
Mérgező gombafajok:28 db
Súlyosan, halálosan mérgező gombafajok:7 db


Adataink: